– 10 JUNI 2021 – foto’s © Van Moer Logistics –

Exclusieve samenwerking
Van Moer Logistics en Descroes in Brussel

Partnership

Van Moer Logistics en Descroes, de Antwerpse specialist in het ontsmetten en behandelen van schepen, containers en allerhande ladingen, gaan een exclusieve samenwerking aan. Op de zopas door Van Moer Logistics overgenomen Trimodal Terminal Brussels (TTB) zal een fumigatiezone opgezet worden met een capaciteit van 80 TEU.

Brussel

De fumigaties zullen voornamelijk uitgevoerd worden voor de exportcontainers die vanuit Noord-Frankrijk, Wallonië en Brussel op het consolidatiepunt TTB verzameld worden. De zone wordt uitgebaat door Van Moer Logistics, terwijl Descroes de behandelingen ter plaatse zal uitvoeren.

Dankzij de exclusieve samenwerking zullen er behandelingen mogelijk zijn voor hout, boomstammen, voeding en tabak. Descroes zorgt voor een afgestemde behandeling op maat van de goederen.

Intermodale logistiek

Via de Brusselse TTB terminal zullen de containers nadien met de binnenvaart naar de Antwerpse haven getransporteerd worden. Op die manier werken beide partners samen aan de verdere ontwikkeling van het Brusselse havengebied én zetten ze samen in op een duurzaam georganiseerde logistiek dankzij het optimaal gebruik van intermodaal transport.


Over Van Moer Logistics

Van Moer Logistics is een groeiende logistieke dienstverlener die op maat gemaakte logistieke oplossingen aanbiedt. De groep is actief in transport, distributie, opslag, intermodale logistiek en tank container logistiek.

Jo Van Moer en Anne Verstraeten richtten het bedrijf op in 1990 met 2 vrachtwagens en groeiden uit tot een geïntegreerde logistieke dienstverlener. Met 24 locaties in België en Roemenië concentreert Van Moer Logistics zich op het bouwen van duurzame partnerrelaties waarbij ze luisteren naar de behoeften van hun klanten om hun processen verder te optimaliseren.

De groep telt inmiddels 500 vrachtwagens, 450.000 M2 aan magazijnoppervlakte en 9 binnenschepen. Samen met 1.450 medewerkers bouwen Jo en Anne elke dag verder aan hun familiebedrijf met een duurzame en innovatieve visie.

Meer informatie: Van Moer Logistics | Transport & Logistic Services

 

Over Descroes

Descroes is een van oorsprong Antwerps fumigatiebedrijf en maakt momenteel onderdeel uit van de Intreso Group (International Treatment Solutions). Het ontsmetten en behandelen van containers, ladingen en schepen in de haven van Antwerpen is het DNA van ons bedrijf.

Vandaag bieden wij bedrijven en particulieren alle diensten en producten voor een veilige en gezonde omgeving, vrij van ongedierte en schadelijke gassen: gasvrijmetingen, fumigaties, hittebehandelingen, lage zuurstof behandelingen en ongediertebestrijding.

Ontdek op deze website alle troeven van ons bedrijf: https://www.descroes.be/

Ratten bestrijden Antwerpen, tips & kosten - Beestjes Kwijt