Loopt u al enige tijd rond met een vernieuwend logistiek idee voor uw bedrijf? Maar weet u niet hoe u hier verder, inhoudelijk en/of financieel, mee aan de slag kan gaan? VIL kan u helpen!

We leggen u graag alles uit tijdens een infosessie op de Transport, Logistics & Automation beurs. Nadien bent u welkom op onze stand voor een drankje en een babbel met onze medewerkers.

Geraakt u niet fysiek op de beurs? Dan kan u de infosessie ook online volgen.

Waarom meedoen?

“Dankzij de ondersteuning van VIL zijn we erin geslaagd een stevige subsidie te verkrijgen bij VLAIO. Samen met onze partners Selas en Brainjar komt de Tech-poot binnen onze groep nu echt van de grond. Zonder de tussenkomst van VIL was dit nooit gelukt, omdat de risico’s dan eenvoudigweg te groot waren.”   Serge Gregoir – CEO, Eutraco

Schrijf u in via e-mail aan eddy.hagen@vil.be (wij bezorgen u een gratis toegangsticket voor de beurs of de link naar de online sessie)

Meer weten?

www.vil.be/over-vil/innovatiesteun/


VIL is het innovatieplatform voor de logistieke sector.
Koninklijkelaan 76, B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00, E: info@vil.be
Volg VIL op twitter en linkedin


Bezoek Transport & Logistics Antwerp 2021 met uw Covid Safe Ticket

Transport & Logistics opent bijna de deuren. De exposanten zijn er helemaal klaar voor, u ook? We verheugen ons enorm op uw bezoek. Nog even dit…

Uw veiligheid, onze prioriteit

Breng zeker uw identiteitsbewijs en Covid Safe Ticket mee om toegang te krijgen tot onze vakbeurs. Een mondmasker is niet nodig. We volgen hiermee de recentste richtlijnen van de overheid. Een geldig Covid Safe Ticket betekent dat u in orde bent met één van deze opties:

  • U bent in het bezit van een vaccinatiecertificaat (via de App of op papier), en u bent meer dan 2 weken gevaccineerd;
  • U heeft een herstelcertificaat van minder dan 6 maanden;
  • U heeft een PCR-test laten afnemen, met een negatief resultaat, max. 48u voor de beurs;
  • U heeft een snelle antigeentest laten afnemen door medisch geschoold personeel, max. 24u voor de beurs.

Hou er rekening mee dat een PCR-test maar geldig is tot 48u na de dag van de test, een antigeentest tot 24u na de dag van de test. Het kan dus dat u zich tijdens de beurs nogmaals moet laten testen. Bezoek onze website www.transport-logistics.be/nl/health-safety-measures voor informatie.

Bij het betreden van het terrein scannen en controleren we dan uw Covid Safe Ticket. Op deze manier bent u compleet safe op de ruim opgezette beursvloer, samen met alle andere bezoekers, exposanten, standpersoneel en Easyfairs medewerkers. Nog vragen? Stel ze gerust via mail.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

P.S.: Komt u niet graag alleen? Vraag een collega mee en registreer hem of haar via deze link!