HOMMAGE AAN ROBBE DE HERT

Op maandag 6 september 2021 had in De Roma (Borgerhout) een gedenkwaardige hommage plaats aan de vorig jaar  overleden filmpionier Robbe De Hert. De herinneringen van een dertigtal ‘vrienden’ van Robbe De Hert werden  Ondertussen verzameld en begeleid door Lukas De Vos en Freddy Michiels in een boek van 152 bladzijden met uitzonderlijke getuigenissen.

De Robin Hood van de Vlaamse film

Het boek kwam tot stand dankzij de steun van de Vereniging van de Vlaamse Filmpers (VVF) en onder redactie van de VVF-bestuurders Lukas De Vos (voorzitter) en Freddy Michiels. Aan dit hommagewerk werkten verder mee, in alfabetische volgorde: Linda Asselbergs, Daniel Biltereyst, Stijn Coninx, Eric Corijn, Ida Dequeeker, Marc De Block (fotograaf), Steven De Foer, Stan De Hert (broer van Robbe), Ivo De Kock, Lukas De Vos, Jan Pieter Everaerts, Wouter Hessels, Marc Holthof, Steven Jacobs, Tom Lanoye, Freddy Michiels, Michael Pas, Luc Pien, Paul Schyvens, Walter Soethoudt, Rik Stallaerts, Willem Thijssen, Jim Van Leemput, Erik Van Looy, Jan Verheyen, Peter Veltmans, Gertjan Willems……… en Robbe De Hert zelf met enkele ‘tegendraadse’ opmerkingen.

Het is een uitzonderlijk tijdsdocument dat de persoon en het werk van Robbe De Hert in al zijn facetten benadert.

Het boek ROBBE DE HERT: DE ROBIN HOOD VAN DE VLAAMSE FILM telt 156 bladzijden, is rijkelijk geïllustreerd met exclusief beeldmateriaal. Het is uitgegeven door kmo promoties vzw in opdracht van Vereniging van de Vlaamse Filmpers (VVF) en kost €15 (ISBN 978 9 642 04421), verzendingskosten inbegrepen.

Hoe bestellen?
U kan dit boek bestellen via www.freddymichiels.com

Copyright © 2021 Freddy Michiels, All rights reserved.