– Terneuzen 29/03/2021 –

Bezoek het Portaal van Vlaanderen online

Haveninformatiecentrum Portaal van Vlaanderen brengt informatie bij de bezoeker thuis! Vanaf vandaag is op de website van het Portaal van Vlaanderen een virtuele tour langs de tentoonstelling in het informatiecentrum te beleven.

Virtuele bezoekers kunnen zelfstandig een reis door het informatiecentrum in 360-graden foto’s maken. In de vorm van tekst en film krijgt de online bezoeker leuke en nuttige informatie over de sluizen, de scheepvaart, de haven en natuurlijk het project Nieuwe Sluis Terneuzen. Dit kan elke dag en op elk gewenst moment via mobiel, computer, laptop of tablet.

Online groepsuitstapje

Voor mensen die meer interactieve informatie willen, is het mogelijk om de virtuele tour te boeken onder begeleiding van een gids van het Portaal van Vlaanderen. De gids kan zijn verhaal aanpassen aan de interesse en ingaan op vragen van de online bezoekers. Het is ook mogelijk om als groep een online rondleiding te boeken, leuk voor bijvoorbeeld bedrijven, verenigingen of serviceclubs.

Alternatief

Door de coronamaatregelen is het informatiecentrum gesloten. Om geinteresseerden toch te kunnen informeren is de virtuele tour, in samenwerking met Nieuwe Sluis Terneuzen, samengesteld. Op dit moment een goed alternatief voor een fysiek bezoek aan het Portaal van Vlaanderen.

 

Foto © Georges Janssens