– MAXIMISING TRADE FLOWS IN A NEW EUROPEAN UNION –


Mon, Mar 15, 2021 11:00 AM – 12:30 PM CET

Flanders Investment & Trade nodigen u uit op maandag 15 maart voor een webinar dat Belgische en Ierse bedrijven wil informeren over de post-Brexit realiteit en de nieuwe marktkansen voor beide landen binnen de bredere eurozone wil belichten.

Nu de EU een nieuw tijdperk is binnengetreden, zullen we de uitdagingen en kansen verkennen die voor ons liggen.

Tijdens het webinar worden de bilaterale handelsbetrekkingen onder de loep genomen, krijgt u inzicht in hoe u uw supply chain kunt optimaliseren en bespreken we samen met logistieke experts en havens hoe uw bedrijf kan uitbreiden en groeien in Ierland, België en het hinterland van de Europese Unie.

Flanders Investment and Trade (FIT), Enterprise Ireland, de Ambassade van Ierland in België en de Ambassade van België in Ierland, met de steun van de Belgisch Luxemburgse Kamer van Koophandel in Ierland, organiseren dit event voor Ierse en Belgische handelspartners.

Meer informatie over het programma kan u hier terugvinden
Inschrijven kan u via volgende externe link.


 

Wat?   Webinar: Belgium and Ireland – maximising trade flows in a new European Union –

Waar?   Online – taal Engels

Wanneer?   15 maart van 11u tot 12u30

Uiterste inschrijvingsdatum?   15 maart (voor 10u30)

Prijs   Gratis

Organisatie   Flanders Investment & Trade in samenwerking met EI (Enterprise Ireland).