Dien uw innovatief onderzoeks- of ontwikkelingsprojectidee in en ontvang subsidies via VIL – Deadline 8 maart 2021.  

Heeft u een goed idee voor een innovatie in logistiek?  Dan komt u misschien in aanmerking voor Onderzoeks- & Ontwikkelingssubsidies via VIL.

Quasi alle projecten die vorig jaar door bedrijven via VIL zijn ingediend, werden goedgekeurd. In 2020 werd er in totaal voor 1,8 miljoen euro subsidie toegeke

nd aan bedrijfsprojecten, plus nog eens 1 miljoen voor een project waarin bedrijven samenwerken met kennisinstellingen.

Hoe kan uw idee gesubsidieerd worden?

De eerste stap is heel eenvoudig: u dient een projectfiche van 2 pagina’s in bij VIL tegen uiterlijk 8 maart 2021.

Als het idee een eerste check passeert, volgt er een pitch voor de VIL Adviesraad. Die beoordeelt het voorstel en geeft ook waardevolle feedback waarmee u aan de slag kan.

Bent u nog op zoek naar de juiste partners? Geen nood! Dankzij ons uitgebreide netwerk, onze expertise en ervaring kunnen we u wellicht ondersteunen bij de creatie van een succesvol consortium.

Daarna start het echte werk: het uitschrijven van de subsidieaanvraag voor VLAIO. Na de kick-off krijgt u ondersteuning van de VIL Innovatiecoach en een VLAIO Bedrijfsadviseur. Deze gepersonaliseerde begeleiding verhoogt de kans op een goed dossier.

Meer info vindt u in onze subsidiebrochure.

Getuigenis

“We geloven rotsvast dat de beste innovatie van binnen de sector moet komen: ‘van de sector, voor de sector’ is ons motto. Dankzij de ondersteuning van VIL zijn we erin geslaagd een stevige subsidie te verkrijgen bij VLAIO. Samen met onze partners Selas en Brainjar komt de Tech-poot binnen onze groep nu echt van grond. Zonder de tussenkomst van VIL was dit nooit gelukt, omdat de risico’s dan eenvoudigweg te groot waren.”

Serge Gregoir , CEO – Eutraco

Deadlines

Contact

De projectfiche moet ten laatste op 8 maart 2021 via e-mail doorgestuurd worden naar de VIL Innovatiecoach,
Eddy Hagen (eddy.hagen@vil.be)


VIL is het innovatieplatform voor de logistieke sector.

Koninklijkelaan 76, B-2600 Berchem
T: +32 (0) 3 229 05 00, E: info@vil.be

Volg VIL op twitter en linkedin

© 2021 VIL