– 23 JUNI 2021 – foto Flandria 24 © Flandria –

In 2022 bestaat rederij Flandria 100 jaar.  Al een volledige eeuw bieden ze rondvaarten aan op de Schelde en door de haven.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om van dit jubileumjaar een verrassingsjaar te maken. Er is geen mooiere en aantrekkelijkere manier om met de haven van Antwerpen kennis te maken dan vanop het water.  Het geeft een vakantiegevoel dichtbij huis.

Freddy Michiels vertelt ‘Oep z’n Aantwaarps’

Vanaf deze zomer organiseert Flandria speciale havenrondvaarten voor groepen ‘Oep z’n Aantwaarps’ onder begeleiding van de auteur Freddy Michiels, bekend van zoveel Antwerpse boeken maar vooral van het boek ‘Antwerpse Les’, het compleetste naslagwerk over de Antwerpse taal, aangevuld met Antwerpse humor en met liedjes van De Strangers.

Flandria biedt voor groepen, verenigingen, bedrijven nu een uitzonderlijke havenrondvaart aan.  Het begint met een snelcursus Antwerps, een kennismaking met typische Antwerpse humor, om vervolgens blijgezind gedurende twee uur doorheen de havendokken te varen en kennis te maken met de grootste zeeschepen die hier aangemeerd liggen.

Er kan een keuze worden gemaakt uit twee formules:
– rondvaart met uitgebreid BBQ en dranken
– rondvaart met receptie

Iedereen krijgt een snelcursus Antwerps voor beginners en gevorderden en krijgt ook een exemplaar van het boek Antwerpse Les mee.

Philip De Prest – Flandria

Informatie en reservatie:
website: https://www.flandria.nu
e-mail: philip@flandria.nu
tel.: +32.(0)477.265.050

foto Georges Janssens