In Antwerpen is men verheugd met de aankondiging van de opening van PLUG AND PLAY MARITIME, een open innovatieplatform.
De stichtende partners zijn: Port of Antwerp, Stad Antwerpen, Compagnie Maritime Belge (CMB), DXC Technology & Euronav.

Het wereldwijde innovatieplatform Plug and Play heeft samen met Founding Partners City of Antwerp, CMB, DXC Technology, Euronav en Port of Antwerp de lancering aangekondigd van hun eerste maritieme programma in Antwerpen, België. Het doel van het programma is om internationale startups in contact te brengen met de Founding Partners om hun technologieën te testen en de toekomst van maritiem te stimuleren als leiders van wereldklasse op het gebied van onderzoek, ontwikkeling en innovatie.

De lancering is gepland voor juni 2021.

Meer weten over het platform? <klik hier>