– FLANDERS INVESTMENT & TRADE –

In deze bijzondere tijden wil FIT de Vlaamse exporteurs opnieuw extra ondersteunen.

Flanders Investment & Trade (FIT) staat u graag ten dienste. Brexit heeft, naast COVID-19, een grote impact op de Vlaamse ondernemers. We bieden daarom nieuwe subsidies aan om uw onderneming te ondersteunen. 200 ervaren exporteurs, die kunnen aantonen dat hun bedrijf getroffen is door Brexit, komen in aanmerking voor een subsidie.

Bijzondere Exportsteun Brexit

200 ervaren exporteurs met minstens 5 VTE’s op de loonlijst, een exportaandeel van minstens 20% en een positief eigen vermogen, kunnen eenmalig een subsidie van €10.000 aanvragen. Cruciaal is wel dat u de gevolgen van de Brexit op uw onderneming effectief kan aantonen.

Lees meer over deze voorwaarden op onze website of neem contact met ons op.

De indieningsperiode loopt nog tot uiterlijk 12 maart 2021. Wees er snel bij want bij het bereiken van het maximum aantal aanvaarde dossiers, zal de indieningsperiode vroegtijdig worden stopgezet.

Andere subsidies

Flanders Investment & Trade biedt ook andere subsidies aan om u te ondersteunen bij uw internationale ambities. U leest er alles over op onze website.

Hoe werkt het praktisch?

Interesse in een subsidie? U moet inloggen met uw eID op uw persoonlijk profiel MijnFIT.

Bent u een nieuwe klant? Maak snel uw profiel aan en zorg dat u vlot kan inloggen met uw elektronische identiteitskaart!

Veel succes met uw aanvraag!


Heeft u nog vragen?
Ontdek meer informatie op onze website of neem contact met ons op.
We helpen u graag verder.
Team Subsidies
subsidies@fitagency.be

+32 2 504 88 64

FLANDERS INVESTMENT & TRADE
Koning Albert II-laan 37, 1030 Brussel
www.flanderstrade.be

meegedeeld & © Flanders Investment & Trade