– Slotevent Opticharge –
woensdag 24 februari 2021 – 14u tot 16u –

Het laden en lossen van vrachtwagens is een manueel tijdsintensief proces. Vrachtwagenchauffeurs wachten dagelijks een aanzienlijk aantal uren bij magazijnen om te laden of te lossen. Langs de kant van de verladers worden laad- en losoperaties als een noodzakelijk kwaad gezien.

In het VIL-project OptiCharge werd onderzocht hoe deze laad- en losprocessen efficiënter kunnen verlopen door middel van automatisering.

De resultaten van dit project worden voorgesteld tijdens het online slotevent op 24 februari 2021.

INFO

Wanneer: 24 februari 2021, 14u00 – 16u00

Hoe: Webinar

Contact: T: +32 3 229 05 00 – E: informatie@vil.be

Deelnemen

Prijs

VIL-leden: gratis

Niet leden: € 150,00 + BTW

Pers: gratis, stuur een e-mail naar informatie@vil.be

Het rapport ‘OptiCharge’ is inbegrepen in het inschrijvingsgeld.

Een factuur wordt per e-mail toegestuurd. Betaling voor het event is vereist.

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

VIL is het innovatieplatform voor de logistieke sector en sinds 1 januari 2017 erkend als Speerpuntcluster Logistiek. VIL helpt Vlaamse bedrijven om innovatieve logistieke projecten te realiseren en zo hun competitiviteit te verhogen en ontvangt hiervoor subsidies van de Vlaamse overheid. Als ledenorganisatie brengt VIL bedrijven en organisaties uit diverse sectoren bij elkaar, zowel verladers als logistieke dienstverleners maar ook kennisinstellingen, overheidsinstanties en bedrijven vanuit de IT-, engineering-, interim-, bouw en real estate wereld.
Meer informatie over VIL: www.vil.be

Over de samenwerking met VLAIO
Meer starters, meer blijvers, meer groeiers: daar gaan we voor! Agentschap Innoveren & Ondernemen en de clusters willen samenwerking tussen ondernemingen, kennisinstellingen en overheden faciliteren. Agentschap Innoveren & Ondernemen bundelt samen met haar clusterpartners de krachten en middelen. VIL is de speerpuntcluster voor logistiek.