– van 9 tot 11 feb 2021
– Flanders Investment & Trade –

Het is zover: de agenda voor de Exportbeurs 2021 is geopend. Zo kan u nu al – op enkele weken vóór de officiële aftrap – uw persoonlijke meetings prikken met de talrijke experts die op de beurs present tekenen. Wees er snel bij, want de interesse is groot! 

Voor wie het nog niet had gehoord: van 9 tot en met 11 februari bouwen we de hele locatie van de Exportbeurs na op een digitaal platform. Via www.exportbeurs.be komt u een beurshal binnen, compleet met receptie, beursstanden, seminarie- en workshopruimte, vergaderzalen en zelfs een interactieve netwerkzone.

Om uw beursdeelname zo relevant, interactief en inzichtrijk mogelijk te maken, doet u er goed aan op voorhand afspraken te boeken in de agenda’s van onze landenexperts, standhouders enzovoort. Ook voor de tientallen seminaries en workshops die tijdens de driedaagse beurs aan bod komen, kan u zich van tevoren registreren. 

Wat u daarvoor moet doen? Simpel! Surf naar www.exportbeurs.be, schrijf u in en leg vervolgens meetings vast met de planningstool.

Bent u al ingeschreven? Gebruik dan uw registratiegegevens om in te loggen en de planningstool te gebruiken. 

Vragen? Neem contact met ons op exportbeurs2021@fitagency.be.  

Tot binnenkort! 

Flanders Investment & Trade